Blogit

Kun yksi kuva ei riitä

Tiedätkö sen hetken, kun istut ystäviesi kanssa jossain etelän lämmössä satamalaiturilla, ilveilette ja otatte toisistanne mitä hauskimpia kuvia? Ennen tilanteet ikuistettiin yhdellä kuvalla, mutta mitä jos yksi kuva ei riitä? Kukaan ei halua tukkia kavereiden Instagram-aikajanaa kuvilla samasta tilanteesta. Ratkaisu ongelmaan on kuvakollaasit, joiden tekemisen avuksi on kehitetty lukuisia sovelluksia.

Yksi monista kuvakollaasisovelluksista on Instagramin tekijöiden tarjoama Layout. Layout on visuaalisesti kaunis ja selkeä sovellus, joka tarjoaa lukuisia erilaisia asetelmia kuvakollaasillesi. Sommitteluvaiheessa voi vielä kääntää kuvia tai tehdä niistä peilikuvia - tuloksena upea kollaasi!

Lisäksi sovelluksen valokuva-automaatilla voi palata ajassa taaksepäin niihin ahtaisiin verholla peitettyihin juna- ja metroasemien valokuva-automaatteihin. Sovelluksella ei tosin tarvitse kavereiden kanssa ahtautua pienelle jakkaralle vaan valokuva-automaatin voi tuoda omalle kotisohvalle tai sinne etelän satamalaiturille.

Kuvakollaasissa yhteen kuvaan mahtuu enemmän. Oli kyse sitten mekon valinnasta tuleviin juhliin, täydellisen svingin liikeradasta, eilisen illallisen ruokalajeista, retkipäivästä tai renkaanvaihdon opastuksesta, kuvakollaasi antaa mahdollisuuden koota monen kuvan arvoinen hetki helposti yhteen kuvaan.

Näin Layout toimii

 

Lataa Layout: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset kuvaaminen Kohokohtien kuvaamista

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

4/2024 Artikkelien toimitus

Kyllä, sinua voidaan salakatsella läppärisi kamerasta – tarkista nämä 5 yleistä tietoturvaväitettä!

3/2024

Älä menetä rahojasi pankkitunnushuijauksessa – tunnistaudu mobiilivarmenteella

Blogi
2/2024 Mikko Valtonen

Näin lomailet huoletta - 10 vinkkiä huolettomaan ulkomaanreissuun

Blogi
1/2024 Jussi Tolvanen

Älylaitteet opettavat, mutta myös tuovat haasteita oppimiseen